• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

Just Do It!

Διάρ­κεια:        1,30- 2,00 ώρες

Συμ­με­το­χή:    20-100 άτομα

Το­πο­θε­σία:    εσω­τε­ρι­κός χώρος

 

Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι «μπορούμε να το κάνουμε να συμβεί»! Ο στόχος μας δύσκολος: ψηλοί πύργοι και άθραυστα αυγά.... 
Μέσα σε 60-90 λεπτά αποδεικνύουμε σε όλους ότι η δύναμη της ομάδας μπορεί να κάνει τα πάντα να συμβούν- γι’ αυτό ξεχωρίζουμε άλλωστε! Σε ομάδες των 5-8 ατόμων προσπαθούμε σε χρονικό διάστημα 20 & 45 λεπτών κάθε φορά να κατασκευάσουμε:

Χάρτινους Πύργους: με χάρτινες καρτέλες και συρραπτικά προσπαθούμε να στήσουμε τον ψηλότερο και πιο σταθερό χάρτινο πύργο. Νικήτρια ομάδα είναι αυτή της οποίας ο πύργος θα σταθεί με ασφάλεια για ένα λεπτό.

'Αθραυστα αυγά: στην συνέχεια με πλαστικά καλαμάκια, χαρτοταινία κι ένα αυγό, κατασκευάζουμε μια προστατευτική θήκη, ώστε αν το ρίξουμε ανεβασμένοι σε μία καρέκλα, να μην σπάσει! Φυσικά καθώς τα αυγά συνήθως σπάνε χρειάζεται να φτιάξουμε κι ένα μικρό διαφημιστικό για να πείσουμε για τα προτερήματα της κατασκευής μας! Τα διαφημιστικά μας κρίνονται από κριτική επιτροπή....

Νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή με την μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία. Δράση δημιουργική, που προωθεί την συνεργασία και το μαχητικό πνεύμα.

 

Οφέλη
Διατμηματική συνεργασία
Διαχείριση χρόνου
Δυναμική ομάδας
Εφαρμογή best practises
Oμαδική αποτελεσματικότητα
Ομαδική επικοινωνία
Πρακτική ηγεσία
Exploring Excellence
Fun & Motivation
Networking
Uniting Teams

Ask us Today

Happy Clients

Επιτρέψτε μου να εκφράσω την εκτίμησή μου για το ότι, κατά την άποψή μου, ήταν μια ευχάριστη, εκπαιδευτική και γεμάτη σκέψεις ημέρα. Η εκτέλεση και το facilitation ήταν εξαιρετικά και τα σχόλια που πήραμε από τους εργαζόμενους ήταν πολύ θετικά. Ευχαριστώ!

Περισσότερα