• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

Σύντομες, διασκεδαστικές & εξαιρετικά αποτελεσματικές δραστηριότητες για την καλύτερη γνωριμία & παρακίνηση των στελεχών σας.

Energizers- Ice breakers

Πρόκειται για σειρά μικρών εισαγωγικών ασκήσεων με στόχο την επικοινωνία μεταξύ των μελών των υποομάδων που θα λειτουργήσουν στον χώρο, των ονομάτων τους, των ρόλων τους στην εταιρεία καθώς και κάποιων προσωπικών στοιχείων που δείχνουν το προσωπικό υπόβαθρο των συμμετεχόντων. Ακολουθούν ασκήσεις που στόχο έχουν να καταρρίψουν τα προσωπικά «τείχη» του κάθε συμμετέχοντα και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών της ομάδας.

Στόχος αυτού του κύκλου δραστηριοτήτων είναι αφενός η εισαγωγή στην φιλοσοφία των ομαδικών δραστηριοτήτων που θα ακολουθήσουν αλλά και η μύηση στα μυστικά της δημιουργίας του κλίματος εμπιστοσύνης:

 

Κύκλος Κρουστών

Οι συμμετέχοντες σε ένα κύκλο κρουστών, αναπτύσσουν συναίσθηση της ηγεσίας και του ομαδικού πνεύματος δίνοντας  έμφαση στις συνέπειες που προκαλεί μεμονωμένα η συμπεριφορά κάθε ατόμου στα επιτεύγματα της ομάδας και τους κοινούς τους στόχους.

 

λεπτομέρειες

 

Values totem

Το Τοτέμ αξιών δίνει την δυνατότητα στις ομάδες να σκεφτούν δημιουργικά και να οπτικοποιήσουν τις αξίες που θεωρούν ότι διέπουν την λειτουργία της. Τα Τοτέμ που θα κατασκευαστούν θα καταδείξουν και την σημασία της ομοιογένειας και της αποδοχής κοινών αξιών στον εργασιακό χώρο.

λεπτομέρειες

Rocking the Xmas Tree

Χωρίζουμε τους συμμετέχοντες σε ομάδες που συναγωνίζονται στο πόσο γρήγορα τελειώνουν τις προκαθορισμένες τους δραστηριότητες. Όποια ομάδα τελειώσει επιτυχώς στον λιγότερο χρόνο, κερδίζει δώρα.. όμως δεν τα κρατάει για τον εαυτό της αλλά τα μοιράζει σε όλη την εταιρεία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να τα μοιράσουν ακριβώς έτσι όπως θα τους πούμε.. και δεν θα είναι εύκολο να το κάνουν χωρίς να σκάσουν στα γέλια! 

 

λεπτομέρειες

Ask us Today

Happy Clients

The team building for B&D’s managers was a success thanks to you! We were happy to spend these days with you. We learnt a lot about the team, about the different personalities, about the relationships between the different members and about the way we can improve our organization with these people! The indoor activities allowed us to understand many important concepts of management and the outdoor ones had put us in real situations of working as a whole team.

All the participants were very excited and they had the feeling to be in a very high level event where they could improve their skills. Many of them have sent us great emails to thank us (therefore thank you) for this team building.

Περισσότερα