EDENRED Master Chef Teambuilding program

32 συμμετέχοντες της γνωστής εταρείας διατακτικών, απόλαυσαν γευστικές δημιουργίες και ευφάνταστα πιάτα όπως:

  • Σαλάτα μεσκλάν με ραβιόλι από παντζάρι με μους κατσικίσιου τυριού και κρέμα από βαλσάμικο
  • Σαλάτα ανάμικτη με τοματίνια, προσούτο, μοτσαρέλα και αρωματικά βότανα
  • Ριζότο με γαρίδες και σκάλλοπς
  • Σούπα με ποικιλία μανιταριών, αρωματισμένη με λάδι τρούφας
  • Μοσχαράκι μπουργκινιόν (κλασσική γαλλική συνταγή)
  • Χοιρινό φιλέτο σωτέ με καραμελωμένα καρύδια, σάλτσα κέδρου και αποξηραμένα φρούτα

 

 

Οι ίδιοι δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι αυτά που μαγείρευαν θα ήταν κι αυτά και μόνο που θα είχαν για μεσημεριανό!! Η προσπάθεια τους στέφθηκε με επιτυχία καθώς κατά γενική ομολογία το ριζότο(!!) και το bourginion ήταν εκλεκτές δημιουργίες.
Η ημέρα έκλεισε με την κοπή της πίτας, άφθονο κρασί και κέφι.