CITRIX- Chefs on Board

Μία πολυεθνική ομάδα της εταιρείας CITRIX, αφιέρωσε ένα πρωινό (4 ώρες), στα πλαίσια ετήσιου off site meeting στην Ελλάδα, στην επαφή με την θάλασσα και τις Ελληνικές γεύσεις! Με αφετηρία το ASTIR PALACE στην Βουλιαγμένη, οι 16 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, επιβιβάστηκαν στο πανέμορφο catamaran ELVIRA και όρισαν πορεία για Πρασσονήσι (Γλυφάδα).

Στον προορισμό, η ομάδα αποβιβάστηκε για την υλοποίηση μιας σειράς ομαδικών δραστηριοτήτων με στόχο την ενδυνάμωση του ομαδικού πνεύματος, με επιστέγασμα την δραστηριότητα ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ, μοναδική στο είδος της για την κατάδειξη της σημασίας της ομαδικής συνεργασίας στην ισορροπία προσωπικής & επαγγελματικής ζωής.

Η κατάληξη....: με την επιβίβαση και πάλι στο σκάφος και αφού χωρίστηκαν σε τέσσερεις ομάδες, οι καλεσμένοι μας ανακάλυψαν τον ελληνικό ΜΕΖΕ, καθώς τους ζητήσαμε να φτιάξουν κολοκυθοκεφτέδες, τυροκαυτερή, τζατζίκι, σουβλάκια, ντοματοκεφτέδες, τυροπιτάκια, βαλκανικό τυρί και γεμιστά αυγά!! Η διαδικασία συνοδεύτηκε φυσικά από ούζο και κρασί και τα αποτελέσματα της δουλειάς τους εξέπληξαν ακόμη και τους ίδιους. Κατά γενική ομολογία όλα τα εδέσματα ήταν εκπληκτικά, απόδειξη ότι η σωστή συνταγή της επιτυχίας είναι θέμα ομαδικής σκέψης και δουλειάς!