• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

Energizers- Ice breakers

Διάρκεια:      10-45 λεπτά 

Συμμετοχή:   20-600 άτομα

Τοποθεσία:   εσωτερικός ή εξωτερικός χώρος

 

Μεμονωμένες ή σειρά μικρών απλών ασκήσεων, με στόχο την χαλαρή επικοινωνία μεταξύ των μελών των ομάδων που θα λειτουργήσουν στον χώρο. Εδώ περιλαμβάνονται και ασκήσεις που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την  εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών της ομάδας.

Στόχος αυτών των δραστηριοτήτων είναι να ξεσηκώσει οποιοδήποτε εταιρικό κοινό, να "ζεστάνει" την ατμόσφαιρα, να προκαλέσει "ανατροπές" και ξεσπάσματα χαράς αλλά και να εισάγει τους συμμετέχοντες των προγραμμάτων teambuilding στην φιλοσοφία των ομαδικών δραστηριοτήτων που θα ακολουθήσουν, αλλά και στην μύηση στα μυστικά της δημιουργίας κλίματος εμπιστοσύνης.

 

Ενδεικτικές δραστηριότητες:

Name circle: Οι συμμετέχοντες σε κύκλο μοιράζονται κάποια απλά στοιχεία για τον εαυτό τους (Το όνομα σου? Ποιο είναι το χόμπι σου? Τι περιμένεις να κερδίσεις σήμερα?) με την βοήθεια μιας μπάλας και αρκετής συγκέντρωσης.

Pass the ball: Ο facilitator παροτρύνει την ομάδα να περάσουν την παραπάνω μπάλα από τον ένα στον άλλο με «ανορθόδοξο» τρόπο: χωρίς να χρησιμοποιούν τα χέρια τους! Την κατάσταση περιπλέκει κι ένα στεφάνι που κάνει ταυτόχρονα τον γύρο της ομάδας...

Ασκήσεις εμπιστοσύνης: Πτώσεις σε γραμμή- 'Αρσεις- Βουτιές- "ανεβαστικές ασκήσεις" που προκαλούν τις πεποιθήσεις των ατόμων και δείχνουν την σημασία της εμπιστοσύνης στο χτίσιμο αποτελεσματικών ομάδων!

 

Ρωτήστε μας για το δικό σας ice breaking session @ +30 210 92 11 020 & sales@summit.gr

 

Ask us Today

Happy Clients

Thank you for the excellent organization and the great level of service. You are continuing to surprise us positively with your creativity, commitment and consistency.
I am glad and so looking forward to the organization of future activities. Thank you for your positive energy!!!

Περισσότερα