• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

Rocking the Xmas Tree!

 

Διάρκεια: 0,30- 1,30 ώρες

Συμμετέχοντες: 20-600 άτομα

Τοποθεσία: στο γραφείο


Είτε είναι Χριστούγεννα είτε όχι, όλοι επιζητάμε κάτι  πρωτότυπο, αστείο και διαφορετικό στην καθημερινότητα του χώρου εργασίας μας. Η Summit δημιούργησε το ιδανικό in-office team building event, που ονομάζεται Rocking the Xmas Tree!

Το Rocking the Xmas Tree είναι ένα απολαυστικό και ευχάριστο energizer event, για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στο γραφείο ενώ παράλληλα αναδεικνύει και τη σημασία της ομαδικής δουλειάς!

Χωριζόμαστε σε ομάδες και συναγωνισζόμαστε στο πόσο γρήγορα θα τελειώσουμε τις δοκιμασίες του παιχνιδιού. Όποια ομάδα τελειώσει την δραστηριότητά της στον συντομότερο χρόνο, κερδίζει τα δώρα.

Oι νικητήριες ομάδες δεν κρατάνε τα δώρα για τον εαυτό τους αλλά τα μοιράζουν σ’ όλη την εταιρεία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να τα μοιράσουν ακριβώς έτσι όπως θα τους πούμε.. και πιστέψτε μας, δεν θα είναι εύκολο να το κάνουν χωρίς να σκάσουν στα γέλια! 

 

Οφέλη του Rocking the Xmas Tree:

  • το event πραγματοποιείται σε εταιρικό χώρο
  • μικρής διάρκειας (30' έως 60') ώστε να μην αποσπά την ροή των εργασιών 
  • ακολουθεί την team building λογική που σκοπεύει στην γρήγορη αλλά αποδοτική συνεργασία (διατμηματική ή μη) μεταξύ των εργαζομένων 
  • ενισχύει το πνεύμα των Χριστουγέννων στο γραφείο ..ακόμη και για τους πιο απαισιόδοξους

 

Ρωτήστε μας για το δικό σας Rocking the Xmass Tree στα +30 210 92 11 020 & sales@summit.gr

Ask us Today

Happy Clients

Επιτρέψτε μου να εκφράσω την εκτίμησή μου για το ότι, κατά την άποψή μου, ήταν μια ευχάριστη, εκπαιδευτική και γεμάτη σκέψεις ημέρα. Η εκτέλεση και το facilitation ήταν εξαιρετικά και τα σχόλια που πήραμε από τους εργαζόμενους ήταν πολύ θετικά. Ευχαριστώ!

Περισσότερα