• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

Break the ice, warm up participants, get to know us better.

Energizers- Ice breakers (fun stuff)

Διάρκεια:      10-45 λεπτά 

Συμμετοχή:   20-600 άτομα

Τοποθεσία:   εσωτερικός ή εξωτερικός χώρος

 

Ξεκινώντας ή κλείνοντας μια εκδήλωση!

Χρησιμοποιούμε στην έναρξη σε οποιαδήποτε συνάντηση εταιρίας ή κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους ενός προγράμματος teambuilding, μια σειρά από απλές ασκήσεις ομαδικής άσκησης που αντιμετωπίζουν την υποτονικότητα και την πλήξη, παρακινούν και διασκεδάζουν, προάγουν τη σημασία της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης και διεγείρουν την προσμονή για τα επόμενα!

Πρόκειται για απλές, διασκεδαστικές δραστηριότητες, για την έναρξη ή τη λήξη οποιασδήποτε συνάντησης ή προγράμματος. Διακρίνονται σε δραστηριότητες έναρξης και λήξης:

  • Οι δραστηριότητες έναρξης ζεσταίνουν τους συμμετέχοντες στην ομάδα, δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και χαλαρώνουν τις συμπεριφορές.
  • Οι δραστηριότητες τερματισμού εξομαλύνουν τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργήθηκαν και διασφαλίζουν ότι η ομάδα πανηγυρίζει όπως πρέπει τις επιτυχίες της.

 

Ρωτήστε μας για το δικό σας ice breaking session @ +30 210 92 11 020 & sales@summit.gr

 

Ask us Today

Happy Clients

Επιτρέψτε μου να εκφράσω την εκτίμησή μου για το ότι, κατά την άποψή μου, ήταν μια ευχάριστη, εκπαιδευτική και γεμάτη σκέψεις ημέρα. Η εκτέλεση και το facilitation ήταν εξαιρετικά και τα σχόλια που πήραμε από τους εργαζόμενους ήταν πολύ θετικά. Ευχαριστώ!

Περισσότερα