• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

Minute to Win It

Διάρκεια:      30-60 λεπτά

Συμμετοχή:  20-200 άτομα

Τοποθεσία:  εσωτερικός χώρος

 

Το γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι έρχεται τώρα κοντά σας για να σας χαρίσει στιγμές γέλιου και χαλάρωσης: ολοκληρώστε την δραστηριότητα με επιτυχία, μέσα σ’ ένα λεπτό! 
Ιδανική δραστηριότητα για οποιοδήποτε event, καθώς συνδυάζει διασκέδαση με ενδιαφέρον για όλους και ατομική δουλειά με αντικείμενο την επίτευξη των ομαδικών στόχων.

Οι ομάδες επιλέγουν τους «αντιπροσώπους» τους που με την σειρά τους επιλέγουν σε ποια από τις προτεινόμενες δραστηριότητες θα πάρουν μέρος κάθε φορά:

Hanky Panky: Στόχος αυτή της δραστηριότητας είναι να καταφέρουν οι παίκτες να αδειάσουν το πακέτο με τα χαρτομάντιλα σε ένα λεπτό, χρησιμοποιώντας μόνο το ένα τους χέρι. 

Separation anxiety: Δίνουμε στους παίκτες πολύχρωμα κουφέτα (πχ. M&M’s) και ποτήρια πλαστικά (όσα είναι τα χρώματα των M&M’s). Οι παίκτες πρέπει να ξεχωρίσουν τα χρωματιστά κουφέτα βάζοντας κάθε χρώμα σε διαφορετικό ποτήρι σε ένα λεπτό και χρησιμοποιώντας μόνο ένα χέρι.

Rapid fire: Οι παίκτες φτιάχνουν ένα μικρό πύργο από πλαστικά ποτήρια. Τους μοιράζουμε λαστιχάκια και προσπαθούν από μια απόσταση π.χ. ενός μέτρου, να ρίξουν όλα τα ποτήρια πάνω από το τραπέζι, μέσα σε ένα λεπτό.

Stack attack: Οι παίκτες προσπαθούν να στήσουν και να ξεστήσουν ένα μεγάλο πύργο από πλαστικά ποτήρια, μέσα σε ένα λεπτό.

Δεκάδες ακόμη προκλητικές δραστηριότητες....

 

Ρωτήστε μας για το δικό σας Minute to Win it στα +30 210 92 11 020 & sales@summit.gr

Ask us Today

Happy Clients

Επιτρέψτε μου να εκφράσω την εκτίμησή μου για το ότι, κατά την άποψή μου, ήταν μια ευχάριστη, εκπαιδευτική και γεμάτη σκέψεις ημέρα. Η εκτέλεση και το facilitation ήταν εξαιρετικά και τα σχόλια που πήραμε από τους εργαζόμενους ήταν πολύ θετικά. Ευχαριστώ!

Περισσότερα