• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

Cluedo tablet game

Διάρκεια:      30-60 λεπτά

Συμμετοχή:   20-200 άτομα

Τοποθεσία:   εσωτερικός χώρος

 

Το Cluedo Tablet Game είναι ιδανικό ice breaker σε περιπτώσεις όπου χρειάζεστε έναν διασκεδαστικό και γρήγορο τρόπο για να προκαλέσετε όλους τους συμμετέχοντες ή και να επικοινωνήσετε βασικές πληροφορίες για την εταιρεία σας. Χρησιμοποιεί την καλύτερη online πλατφόρμα ψηφιακών παιχνιδιών και δουλεύει σε tablets ή smartphones.

Οι συμμετέχοντες σε ομάδες 3-8 ατόμων βλέπουν στην οθόνη τους μια λίστα με στοιχεία που πρέπει να αποκαλύψουν: συλλέγουν πληροφορίες για να απαντήσουν σε μια ερώτηση ή να ολοκληρώσουν μια δοκιμασία, η οποία τους δίνει σημεία ή πρόσθετες πληροφορίες για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Νικήτρια είναι η ομάδα που με τις περισσότερες επιτυχημένες δοκιμασίες και ερωτήσεις στον ορισμένο χρόνο.

Το παιχνίδι μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας ερωτήματα σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες, βίντεο και εικόνες προϊόντων καθώς και λογότυπα τόσο στο μενού όσο και στις ερωτήσεις.

 

Ρωτήστε μας για το δικό σας Cluedo tablet game στα +30 210 92 11 020 & sales@summit.gr

Ask us Today

Happy Clients

Επιτρέψτε μου να εκφράσω την εκτίμησή μου για το ότι, κατά την άποψή μου, ήταν μια ευχάριστη, εκπαιδευτική και γεμάτη σκέψεις ημέρα. Η εκτέλεση και το facilitation ήταν εξαιρετικά και τα σχόλια που πήραμε από τους εργαζόμενους ήταν πολύ θετικά. Ευχαριστώ!

Περισσότερα