Η Summit στο TEDxAthens

Η Summit στο TEDxAthens

Είμαστε υπερήφανοι χορηγοί του πιο συναρπαστικού γεγονότος της πόλης: το TEDxAthens 2024! Ένα συνέδριο που εδώ και 15 χρόνια μας εμπνέει με καινοτόμες ιδέες και δυναμικό storytelling.

Εμείς θα είμαστε εκεί, κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλύτερα: θα παίξουμε!

Summit @ TEDxAthens

Η Summit με μεγάλη υπερηφάνεια χορηγεί το TEDxAthens 2024 με δύο δραστηριότητες που προάγουν το networking:

1. CyberQuest XV Game

Ένα διαδραστικό ψηφιακό παιχνίδι μέσω εφαρμογής, με ερωτήσεις trivia για την ιστορία των 15 χρόνων του TEDx Athens και συναρπαστικές networking δοκιμασίες, με φανταστικά δώρα για τους νικητές.

2024 10 TEDxAthens-02-min.jpg

2. GetToKnowUs Team Challenges

Οι εμψυχωτές της Summit θα οργώνουν τον χώρο, προσφέροντας γρήγορα, γεμάτα ενέργεια ομαδικά παιχνίδια, τα οποία έχουν τη δύναμη να ανεβάσουν τα επίπεδα του ενθουσιασμού και να διευκολύνουν τη σύνδεση μεταξύ των συμμετεχόντων.

2024 10 TEDxAthens-03-min.jpg

Let's Play Together - Summit Experience Booth

Το παχνίδι μας βοηθά να αποφορτιστούμε από το άγχος της καθημερινότητας, ενισχύει την ψυχική και σωματική μας υγεία, και καλλιεργεί δεξιότητες όπως η γρήγορη λήψη αποφάσεων! Στη Summit το παχνίδι είναι νούμερο 1 προτεραιότητα!

Γι'αυτό στο περίπτερό της Summit δεν θα μπορούσε να υπάρξει τίποτα άλλο από ομαδικά παιχνίδια!

2024 10 TEDxAthens-04-min.jpg

Σκοπός είναι να προσφέρει ευκαιρίες στους συμμετέχοντες να γνωριστούν, να ανοιχτούν και να συνδεθούν μεταξύ τους, μέσα από τη δύναμη του παιχνιδιού, κάνοντας την εμπειρία του TEDxAthens πιο πλούσια και αξέχαστη.

Ραντεβού το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στην Πειραιώς 260!

#LetsPlayTogether